Karriere

Hernes AS er i vekst og med stadig nye prosjekter ser vi etter nye dyktige og erfarne medarbeidere innen mange fagfelt. Ta kontakt for en prat om karrieremuligheter hos oss:

Arne Hernes AS:

Lars Inge Hoås
951 96 141
lars@hernesas.no

Hernes Transport AS:

Inger Åse Hernes
900 90 553
inger.hernes@hernesas.no

Ledige stillinger:

Transportkoordinator

Hernes Transport AS søker ny medarbeider med kompetanse innen transport og logistikk, og som er genuint opptatt av å yte god service. Arbeidet består av å effektivt planlegge, administrere og behandle vår transport både med våre interne biler og innleiebiler. Du må ha evne til å jobbe selvstendig, og du er som person fremoverlent, faglig dyktig og behersker en hektisk arbeidshverdag. Se vår annonse på Finn her.

Kranbilsjåfør

Er du en erfaren kranbilsjåfør med kompetanse på G8 lastebilkran? Vi søker nå etter en selvstendig, løsningsorientert og arbeidsom kranbilsjåfør til en av våre kranbiler. Jobben vil bestå av varierte kranbiloppdrag med oppstart hver morgen fra vår base på Stjørdal. Vi har i dag kranbiler med kranstørrelse 12 – 85 tm, dette i tillegg til mange andre typer biler. Som søker må du ha førerkort klasse CE, kranførerbevis klasse G, truckførerbevis og YSK. Ønsker du, eller noen du kjenner, flere opplysninger eller å sende en CV kontakt Inger Åse Hernes på telefon 90090553 eller e-post inger.hernes@hernesas.no.

Gravemaskinfører / Grunnarbeider / Anleggsrørlegger / Anleggsgartner

Arne Hernes AS søker erfarne medarbeidere innen flere fag. Vi ønsker deg som er fleksibel, selvstendig og ansvarsbevisst, og som har noen års erfaring fra lignende arbeid. Våre prosjekter er konsentrert i området Stjørdal – Trondheim og omegn. Hos oss vil du få et faglig sterkt arbeidsmiljø med faglige utfordringer og høyt tempo. Ønsker du flere opplysninger kontakt med Lars Inge Hoås på telefon 951 96 141 eller e-post lars@hernesas.no.

Yrkessjåfører

Hernes Transport AS søker etter erfarne yrkessjåfører med CE og godkjent yrkeskompetansekurs. Vi søker sjåfører til kranbil, krokbil, flisbil, tømmerbil og langtransport. Vi ønsker deg som er fleksibel, selvstendig og ansvarsbevisst, og som har noen års erfaring fra lignende arbeid. Ønsker du, eller noen du kjenner, flere opplysninger eller å sende en CV kontakt Inger Åse Hernes på telefon 90090553 eller e-post inger.hernes@hernesas.no.

Lærlinger:

Hernes er lærebedrift og vi mener at våre lærlinger representerer en viktig del av vår fremtidige arbeidskraft. Vi tilbyr våre lærlinger oppfølging, kurs og sertifikater som er tilpasset den enkeltes opplæringsplan. Vårt mål er å gi våre lærlinger fast jobb etter læretiden, og derfor vil lærlinger som har tatt fagbrev stille langt fremme i køen når ledige stillinger skal besettes. Dette er bare en av mange fordeler med å ta fagbrev, i tillegg får man en praktisk og solid utdannelse hvor man tjener penger under utdanningen.

Vi tar inn utplasseringselever og lærlinger innen følgende fag:

  • Vei- og anleggsfaget
  • Anleggsgartnerfaget
  • Yrkessjåførfaget
  • Service- og administrasjonsfaget

Vil du bli lærling, ta kontakt med rådgiver på skolen din eller opplæringskontoret for det aktuelle faget i ditt fylke. Hvis du er interessert i lærlingeplass hos oss i Hernes ta kontakt med Inger Åse Hernes på telefon 900 90 553 eller e-post inger.hernes@hernesas.no.