Hernes Transport AS

Transportselskapet ble en del av Hernes konsernet i 1997 og eier i dag 25 vogntog og har 22 ansatte. I tillegg leier selskapet inn biler og sjåfører. Vi har en omfattende og allsidig bilpark og leverer løsninger innen massetransport, vei- og anleggstjenester, tømmertransport, fliskjøring, container- og avfallstransport, stykkgods og kraning.

Størsteparten av oppdragene er i Trøndelagsregionen, men det er også mange oppdrag til Sør-Norge og Sverige. Service, punktlighet og pålitelighet er vi spesielt opptatt av, og våre sjåfører har lang erfaring innenfor bransjen. Vi har erfarne medarbeidere i alle ledd for å sikre trygg og sikker transport i tillegg til fleksibilitet og kvalitet til våre kunder.

I tillegg har vi eget bilverksted, og vi følger bransjestandarden Kvalitet og Miljø på vei med HMS (internkontroll). Dette systemet er bygd opp etter utdrag fra
ISO-standardene 9001 (kvalitet), 14001 (miljø), 39001 (trafikksikkerhet) og myndighetenes HMS-krav. Hernes Transport AS er sertifisert til Norges Lastebileier-Forbund (NLF) sitt kvalitetsprogrammet Fair Transport. Fair Transport er et forpliktende kvalitetsprogram og sertifiseringsordning med målsetting om å styrke trafikksikkerheten, senke utslipp av miljø- og klimagasser og sikre gode, sosiale forhold for ansatte. For oss er det viktig å ta miljøansvar, bidrar til en grønn omstilling og hele tiden oppfylle krav og lovverk innen bransjen og til etterutdanning av våre sjåfører.

Prisforespørsel
Se mer på vår Facebook side

Hernes Transport AS
Sutterøygata 16
7502 Stjørdal
Org. nr: 945 614 943 MVA

Sentralbord:
Telefon: +47 74 82 29 20
firmapost@hernesas.no

Prisforespørsel/bestilling:
transport@hernesas.no

Faktura:
Vi foretrekker EHF-formatet,
alternativt bruk e-post
fakturamottak@hernesas.no

Merethe Fossum Johansen

Daglig leder / Transportkoordinator

+47 959 83 337
merethe@hernesas.no

Morten Einarsen

Regnskapssjef

Kari Vikan Welde

Lønns- og økonomimedarbeider

+47 922 54 046
kvw@hernesas.no