Karriere

Hernes AS er i vekst og med stadig nye prosjekter ser vi etter nye dyktige og erfarne medarbeidere innen mange fagfelt. Ta kontakt for en prat om karrieremuligheter hos oss:

Arne Hernes AS:

Inger Åse Hernes
900 90 553
inger.hernes@hernesas.no

Hernes Transport AS:

Inger Åse Hernes
900 90 553
inger.hernes@hernesas.no

Ledige stillinger:

Grunnarbeider/anleggsgartner

Arne Hernes AS søker grunnarbeider/anleggsgartner. Dokumentert erfaring kan kompensere for fagbrev. Kompetansebevis for anleggsmaskiner vil være et pluss. Ønsker du flere opplysninger kontakt med Lars Inge Hoås på telefon 951 96 141 eller e-post lars@hernesas.no.

Yrkessjåfør

Hernes Transport AS søker erfaren yrkessjåfør med klasse CE og godkjent yrkeskompetansekurs. Kjøring vil være primært i trøndelagsområdet. Vi søker deg som er effektiv, nøyaktig og fleksibel. Ønsker du flere opplysninger eller å sende en søknad/CV kontakt Inger Åse Hernes på telefon 900 90 553 eller e-post inger.hernes@hernesas.no.

Yrkessjåfør med maskinførerbevis

Hernes Transport AS søker erfaren yrkessjåfør med klasse CE, godkjent yrkeskompetansekurs og maskinførerbevis (M4). Kjøring vil foregå i Trøndelagsområdet med stasjoneringssted Orkanger. Primært omfatter stillingen kjøring med flissemi hvor lasting skjer med hjullaster. Arbeidstid kan variere noe avhengig av oppdragsmengde og type kjøring, turnus med helgekjøring vil ligge i stillingen. Vi søker deg som er effektiv, nøyaktig og fleksibel, og som tar ansvar for fornøyde oppdragsgivere. Se vår annonse her.

Driftsleder

Arne Hernes AS søker etter operasjonell driftsleder med det overordnet ansvar for drift og utvikling av selskapet. Du har lyst og evne til å lede og bygge bedriften videre til en attraktiv samarbeidspartner for våre kunder, leverandører og medarbeidere. Den vi søker har relevant teknisk utdanning, og driftserfaring fra lignende virksomhet. Lang erfaring kan kompensere for manglende utdanning. Ønsker du flere opplysninger eller å sende en søknad/CV kontakt Inger Åse Hernes på telefon 900 90 553 eller e-post inger.hernes@hernesas.no.