Karriere

Hernes AS er i vekst og med stadig nye prosjekter ser vi etter nye dyktige og erfarne medarbeidere innen mange fagfelt. Ta kontakt for en prat om karrieremuligheter hos oss:

Arne Hernes AS:

Lars Inge Hoås
951 96 141
lars@hernesas.no

Hernes Transport AS:

Inger Åse Hernes
900 90 553
inger.hernes@hernesas.no

Ledige stillinger:

Gravemaskinfører

Arne Hernes AS søker erfaren maskinfører. Vi ønsker deg som er fleksibel, selvstandig og ansvarsbevist, og som har noen års erfaring fra lignende arbeid. Våre prosjekter er konsentrert i området Stjørdal – Trondheim og omegn. Hos oss vil du få et faglig sterkt arbeidsmiljø med faglige utfordringer og høyt tempo. Ønsker du flere opplysninger kontakt med Lars Inge Hoås på telefon 951 96 141 eller e-post lars@hernesas.no.

Driftsleder

Arne Hernes AS søker etter operasjonell driftsleder med det overordnet ansvar for drift og utvikling av selskapet. Du har lyst og evne til å lede og bygge bedriften videre til en attraktiv samarbeidspartner for våre kunder, leverandører og medarbeidere. Den vi søker har relevant teknisk utdanning, og driftserfaring fra lignende virksomhet. Lang erfaring kan kompensere for manglende utdanning. Spørsmål eller søknad kan rettes til Inger Åse Hernes på telefon 90090553 eller e-post inger.hernes@hernesas.no.